Världens snyggaste stolar!

För några år sedan gick en turkisk serie på SVT. Jag försöker att komma ihåg vad den hette men det är helt borta.

Handlingen var om en kvinna som trodde att hennes man hade omkommit. Det visar sig senare att han lever ett dubbelliv. Det var en oerhört välgjord och intressant serie. Inte minst för att det visar det moderna Turkiet.

Den ”sörjande” kvinnan bodde i ett vackert hus med oerhört flott inredning. Det var där för första gången jag fick se dessa stolar.
fhuid
Jag blev såklart kär i dem med en gång. Då hade jag aldrig sett något liknande, fast i efterhand så har jag sett dem lite här och var i modemagasin och tidningar för heminredning.

Nu har jag äntligen hittat en åreförsäljare av dessa vackra stolar här i Sverige. Givetvis så är det en sida som säljer exklusiva designstolar. Fast jag hade inte heller förväntat mig att hitta stolar som dessa hos en lågpriskedja. Det syns på stolen att det krävs mycket arbete för att få dem så här stilfulla. Den heter ”Forest” och föreställer träd. Den är ett konstverk i sig själv tycker jag och det behövs få dekorationer på matbordet med stolar som dessa. Vem sa att stolar behöver vara tråkiga? En nyhet för mig var att det även finns karmstolar. De var lite dyrare men inte så mycket. Skiljde cirka tvåhundra kronor i prisläget. De finns i olika färger men själv är jag insnöad på de vita.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *