Välkommen hem till mig!

Desperat hemmafru, 40, söker läsare till blogg om livet i vårt nya hus. Skämt åsido, jag älskar min tillvaro och har fullt upp med att uppfostra två pojkar och en dotter eftersom min man reser mycket i jobbet. Slalom är mitt stora intresse, men det finns inte så mycket tid till det just nu. Drömmer om att bo året runt i någon fransk alpby, men är nöjd om det blir en vecka om året. Annars är jag extremt svag för nya och gamla tv-serier och kan sluka tio avsnitt på raken om jag får en chans. Älskar smink, handväskor, smycken och kändisar som jag särkerligen kommer att blogga en hel del om.

3 thoughts on “Välkommen hem till mig!

  1. Wow vilken cool blogg, men jisses vad svårt det är att hitta och förstå hur den funkar. Vart är senaste inlägget liksom och ja jag vet inte. :/

    Men fin vad den och kul att hitta hit till en ny blogg. 😀

    Ha en bra dag

    • Hmm kanske måste se över bloggens utseende om ni är flera som tycker den är svår att förstå sig på. Tack för kommentaren :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *