Trasig bil – trevlig helg!

I dag har jag suttit och kollat upp gamla bekanta på linkedin. Jag gillar nätsidor som är jobbfokuserade mer än forum där folk bara lägger upp bilder på sina hamburgare. Det roligaste med linkedin är att man kan ta reda på vad det blivit av folk som man kände i högstadiet, man blir ofta ganska förvånad. Men egentligen använder jag mest nätverket till att få nya kunder. Folk som säger att företagande är svårt vet inte vad de pratar om, det är ju enklare än någonsin i dag när man så enkelt kan presentera vem man är och knyta nya kontakter. Men visst, det är ju fortfarande bra om man har något att sälja också. Apropå det har försäljningen gått riktigt bra på sistone, så nu tänkte jag ta mig tid att reparera bilen. Jag har hittat en bra sida som säljer reservdelar, så i helgen blir det bilmekande för hela slanten. Susanne åker ändå till ett spa i Göteborg så huset blir tomt och jag behöver inte bry mig om något annat. Jag planerar att köpa ett sexpack, sätta stereon på högsta volym och bara njuta av att ligga under motorhuven och bli smutsig. Jag skulle lika gärna kunna lämna in bilen på en verkstad så klart, men jag ser det här som rena rama avkopplingen …

Drömhelgen ...

Drömhelgen …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *