Seniorboende i Malmö

Det har varit tyst på bloggen en tag. Det beror helt enkelt på att min svärfar blivit sjuk. Ingen influensa utan riktigt sjukt. Otroligt jobbigt för hela familjen. Mest för min man och barnen såklart.

Livet fungerar ju tyvärr så att vi blir gamla hur gärna vi än vill undvika det. Min svärfar kommer inte längre att klara av att ta hand om sin villa. Han fick en stroke och kommer att kunna bo själv men en villa innebär så mycket arbete.

Jag har de senaste dagarna suttit och kollat på lämpliga seniorboenden på svensk fastighetsförmedling malmö. Det finns många fina lägenheter som är intressanta. Fördelen men seniorboende är såklart hur lägenheterna är planerade. Det finns så mycket som vi med alla fungerande funktioner i kroppen inte tänker på. Seniorboende är ju anpassade för att inte kroppen är i topptrim.

Det kommer såklart att bli en stor omställning för svärfar att inte längre ha sin tomt. Han är lite som karaktären Ove, hahhaa. Nejdå så farlig är han inte men han gillar att greja. Fast jag har en intressant bostad som jag hittade på Landgren som jag längtar till att visa honom. Lägenheten var stor och fin och det fanns bra grönområden i närheten. Där kan han nog sysselsätta sig. Nu var inte detta exakt en seniorbostad men jag har kollat på så många nu så jag fått ett hum. Istället är det en ganska nyproducerad lägenhet som uppfyller kriteriena. Jag tror att det kommer att vara många äldre som bor där och lägenheterna ligger så himla fint till. Där kommer han nog att trivas.
fas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *