Roliga ballonger

Så var det dags för ännu ett födelsedagskalas. Med fyra barn i huset känns det alltid som det är kalasplanering. Fast man blir lite mer rutinerad för varje gång. Numera städar jag aldrig innan utan efter kalaset. Sparar så mycket tid och energi på det. Inga barn märker om det är lite stökigt ändå, och det behövs ALLTID städas efter ett barnkalas.

Mitt bästa kalastips är att ösa på med ballonger. Jag menar verkligen MASSOR av ballonger. Det finns så mycket roliga ballonger för alla typer av fester och inte enbart barnkalas. Denna gång var det lilla tösen som fyller fyra år så jag köpte rosa ballonger med hjärtan på.
ballod

Ballonger ger verkligen en festlig stämning. Är ni på jakt efter roliga ballonger så kan jag tipsa er om Partykungen. Köper i stort sett alltid mina ballonger därifrån eftersom det har ett sånt stort utbud. Det spelar ingen roll om det är ballonger till en vuxen, studentskiva, morsdag eller vad det nu kan vara för något som firas, de har allt.

Jag gillar att dekorera hemmet när det är fest och vill att det ska kännas festligt, och just ballonger är ett stående inslag när det vankas fest. Brukar köpa på mig så att jag har ett ballonglager hemma. Bara en sådan sak när vi grillar med vänner hemma kan jag sätta upp ett gäng ballonger för att få en festligare stämning. Så nu vet ni vad som krävs för att bli hemmafestfixare. Tro mig jag är en legendarisk ”amatörfestfixare” 😀

2 thoughts on “Roliga ballonger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *