Kan man vara snygg med snus?

Jag har lite oväntat fått en ny hobby som jag tänkte skriva lite om. Det är nämligen så att jag börjat snusa ett supergott nikotinfritt lakritssnus som heter Onico. En kompis bjöd mig på en och jag provade mest på skämt, men det var så himla mysigt och gott så jag blev helt fast (men inte i ordets rätta bemärkelse, eftersom man inte kan bli beroende av nikotinfritt snus). Och prillor med nikotin är nog inte riktigt min grej, jag testade riktig snus en gång och blev illamående nästan direkt. Konstigt nog vet jag en hel del om ämnet dock, men det beror på att en annan kompis till mig var med och gjorde den supersnygga hemsidan till svensktsnus.se. Han är så himla talangfull, borde låta honom kolla på min sida i wordpress också och se om han kan putsa lite på den.

Men en sak går väldigt dåligt ihop med snus och dessvärre är det mitt favoritämne i livet – skönhet. Man ser ju inte klok ut med en pris i truten! Nu måste jag bestämma mig för om det är värt att trilla ner på utseendeskalan för snusets skull eller inte. Det är ju så gott! Kanske kan jag hitta något supersmink eller liknande som maskerar det hela. Får återkomma om det …

Onico snus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *