Funktionella prylar till barnkammaren

En stor familj kräver smart förvaring även om vi har ett stort hus. Jag kan verkligen bli galen på alla mössor, leksaker och skor som ligger överallt. Det är svårt att få ett hem att se städat ut i stora barnfamiljer. Fast på senaste tid tycker jag ändå att det kommer allt fler roliga lösningar. Den här ”bläckfisken” tycker jag var riktigt rolig.
hej
Den ska egentligen hänga i duschen som en schampoohållare för att hålla ordning på flaskor. Smart då schampot nästan är slut då den brukar vara svår att balansera. Fast den behöver såklart inte hänga i badrummet utan det går ju hänga upp andra saker i barnrummet eftersom den är justerbar.
En sida som jag älskar att shoppa på är Confidentliving. De säljer inredning från kända designers och möbeltillverkare och det finns så mycket fint. Den här bänken är ju bara så bedårande!
hejje
Möbler som har två funktioner är ju bara bäst. Sedan finns det många snygga bokhyllor också som rymmer både böcker och leksaker.
hhddda
En favorit måste jag ändå säga att denna bokhylla med backar är. Vi har en liknande här hemma. Det är så smidigt med backarna som gör det lätt för barnen att plocka ihop sakerna. Det ryms väldigt mycket i backarna kan jag säga. Helt suverän!
bila
Sedan såg jag denna hylla idag när jag surfade runt lite på confidentliving. Kan inte låta bli att tycka att den var snygg, vet en son här hemma som skulle älska den. Synda bara att skalbaggen försvinner om man ställer saker där.
scara

Har ni någon bra sida som säljer snygga och funktionella barnmöbler så tipsa gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *