Fula bröst av BH

Jag läste för ett tag sedan att en BH kan missforma brösten. Det är då särskilt bygel-BH det pratas om. Det är lite som vår tids korsett.
korsett
BH:n skär alltså in in under brösten och efter års användning ser bröstet skumt ut. Jag såg det på Facebook, på David Wolfes profil, men vet inte riktigt vad jag tror om det hela. Jag måste fråga min kompis jag ska träffa på fredag om den saken. Hon är arbetar på ett företag som har bemanning sjuksköterskor så hon är här i staden. I vanliga fall arbetar hon på Sahlgrenska i Göteborg men nu är hon här ett halvår. Mysigt för oss :)
Hur som helst så har jag hört att man får fastare bröst av att inte använda BH. Det vet jag inte heller om det är sant eller inte. BH:n ska tydligen göra så att bröstets muskler förslappas och därför blir hängigare. Personligen tror jag att det är mest tyngdlagen och generna som spelar roll om hur hängiga brösten blir eller inte. Har ni hört några teorier om vad som orsakar missformade bröst eller vad som gör dem hängiga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *