Som ni vet gillar jag ju allt som har med skönhet och utseende att göra, men det finns en sak jag inte berättat för er. Jag älskar att vara med människor och tror att jag skulle passa att ha ett arbete där jag hjälper personer i deras liv. Jag är väldigt ödmjuk och tycker om att ta hand människor i min omgivning, kanske är det därför jag är hemmafru! Jag har i alla fall kommit fram till att jag vill utbilda mig till socionom, men jag vet inte om det kanske är försent för jag är trots allt inte ung längre. Jag har börjat kolla efter lediga jobb socionom för att se om det finns stor efterfrågan här i stan. Har ni ett yrke som ni tror att ni skulle passa för men inte riktigt vågar utbilda er på grund av er ålder?

Utbilda sig till drömyrket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *