En romantisk helg vid Siljan

Som föräldrar till ett gäng med ungar är det inet det lättaste att resa bort på tu man hand. Minns knappt när vi gjorde det sist???

Nu sitter jag ensammen hemma i huset som ekar tomt. Inga barn som bråkar. Ingen som ropar på mamma för att de inte hittar något. Min make har skjutsat barnen till farmor och farfar och sedan ska vi få en efterlängtad weekend bara vi två!

Jag bokade ett romantist weekenpaket på Villalangbers hotell i Tällberg. Villalångbers ligger vid Siljan så det är alltså till Dalarna vi ska bege oss so fort maken lämnat av vildingarna.

Det finns ju mycket att se och göra i Dalarna men vi har inte bestämt något alls utan kommer nog att stanna på hotellet och där omring hela tiden. För en hel helg betalar vi bara vid 2000 sek och då ingår både frukostbuffé och trerättersmiddag. Precis vad slitna småbarnsföräldrar behöver. Ingen stress alls utam bara njuta av livet. Sedan när vi kommer fram får vi dessutom både en flaska mousserande och frukt men jag har även med mig en flaska gula änkan. Ska vi lyxa till ska vi göra det ordentligt. Gud vad jag längtar tills vi är framme. Detta kommer att bli den bästa helgen på väldigt länge!
gggg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *