En kunglig månad

Jag gillar juni för det är verkligen en tiara-månad bland de europeiska kungahusen. Den 18 juni är det verkligen bling eftersom Spaniens kronpris krönts och blir kung. Fast strunta i kungen det som ska bli roligt att se är vad Letizia kommer att bära, och vilka smycken såklart. Dessutom går det att räkna med att representanter från alla kungahus kommer att finnas på plats. Så massor av glamour och glitter, i löööööve it!!!!

8 juni döps prinsessan Leonore här i Sverige. Fast jag blev besviken då inga andra kungahus kommer att vara här. Klart att jag kommer att kika för att få se kläderna och lillsessan men jag vet inte om jag kommer att sitta framför TV:n hela söndagen.

Madde har redan landat i Sverige och hon syndes på stan trendriktigt klädd.
converse
Converse, slitna jeans och en jacka. Precis som jag själv föredrar att gå klädd på min fritid. Fördelen med de skorna är att de aldrig blir omoderna. Jag köpte en ny converse i år också eftersom jag använder dem så ofta. De går att tvätta, men mitt motto är att du aldrig kan ha för många skor 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *