Dvd i bilen

Nu har vi minsann lyxat upp vår familjebil. Min make har införskaffat DVD och två skärmar som fäst på sätet så att det går att kolla på film. Helt plötsligt är jag villig att trängas med barnen där bak.

Vi reser oftast utomlands på vår gemensamma semester men under sommaren blir det ändå att vi använder bilen betydligt oftare. På helgerna blir det nästan alltid en längre tur. Det är till föräldrar, bekantas lantställen eller helt enkelt bara en familjeweekend.

Jag har trott att det skulle vara jättedyrt med DVD i bilen. Det har verkat så lyxigt på något vis. DVD med två skärmar kostar under 1500 sek. Tycker jag är ett riktigt fyndpris. Jag tänker på alla leksaker och tidningar som brukar införskaffas innan varje resa.
dvd

Vi köpte våran DVD till bilen på Mekonomens webbshop. Jag som ofta blir så beroende av serier. Jag kan se mig själv smyga ut till bilen när vi besöker svärföräldrarna!

Appropå serier, var inte Game of Thrones senaste avsnitt väldigt tråkigt? Tyckte att det bara var en lång transportsträcka. Väldigt besviken måste jag säga. Det kanske berodde på att Cersei inte var med. Kring henne händer det alltid många spännande saker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *