Criminal minds säsong 10

En av mina favoritserier är criminal minds. De är redan inne på säsong 10 och jag undrar vart alla åren gått?

Jag har suttit och tittat på flera avsnitt den här veckan. Det är en serie som jag brukar passa på att se när barnen är i skolan. Jag har slutat att titta på den på kvällstid när jag är själv. För er som inet sett serien handlar det om beteendevetare som arbetar på FBI. De ger profiler på massmördare och hjälper till att gripa dem. Det finns härliga karaktärer i serien. Mina favoriter är Spencer och Penelpoe. en ny karaktär som tillkommit under säsong 10 är Jennifer Love Hewitt. Jag är väl inet så där jätteförtjust över hennes karaktär eftersom jag tycker hon spelar lite blödig. Fast jag måste säga att jag tycker att serien är lika bra efter 10 säsonger. Har inte ledsnat alls.
djiod

One thought on “Criminal minds säsong 10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *