Bullmorsa

Mitt liv som hemmafru är ju helt underbart! Ibland glömmer jag dock bort det mitt i allt jobb som jag ändå måste utföra. Men med lite distans till tillvaron inser jag att jag aldrig skulle vilja byta mitt liv mot någon annans. Att uppfostra två små pojkar och att ha all den fritid jag har är underbart!

Denna vecka har jag varit sysselsatt med allt möjligt. Dels har jag sett över vår hemförsäkring som vi tecknat med Moderna Försäkringar tidigare i år. Många glömmer bort denna viktiga försäkring som kan betyda så otroligt mycket om olyckan skulle vara framme. Annars har jag också pratat med min bror som är fastighetsmäklare helsingborg. Han bor därnere i Skåne och är glad och nöjd med livet, trots att han nyligen var med om en ganska tråkig skilsmässa. Å andra sidan så finns det väl inga roliga sådana.

Jag har nyligen också sett en hel del avsnitt av Game of Thones, en serie som bara blir bättre och bättre. Jag tror verkligen att teveserier på detta sätt har en lysande framtid. Det är så härligt att helt låta sig sugas in i en annan värld.

Nu måste jag baka kanelbullar till pojkarna som snart kommer hem från skolan. Kram!

DownloadedFile-170

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *