Årets mest glittrande dag

Ojoj i morgon smäller det för alla oss som älskar diamanter och fantastiska smycken. Det är dags för Nobelfesten. Alla ur kungafamiljen kommer så det kommer att gå att frossa i smycken och tiaror. Spännande verkligen.
Silvia tror jag kommer att bära drottning Sofias diadem. Prinsessan Sofia bär nog den tiara hon fick som bröllopsgåva. Madde har ju alltid samma så snark på den. Victoria däremot är svårtippad. Hon är den som varierar ofta.

En sak som jag hoppas kommer ut ur den kungliga skattkammaren är Rosa ädeltopasgarnityret. Jag älskar det. Ägde jag det själv skulle jag vägra att ta av mig det. JAg skulle ha det jämt även om jag städar. Silvia är nog den enda jag sett bära det. Hon gillar ju att exprimentera. Här är en bild på ett mindre lyckat framträdande.
haha
Det är en gammal bild och jag vet inte om hon är seriös eller om det är maskerad på gång. Hon misslyckas ju sällan annars. Det rosa ädeltopasgarnityret kommer ursprungligen från Ryssland. Tsaren beställde det som en gåva till sin dotters bröllop 1804.
xbbbx
Nu ska jag sluta att spekulera och drömma om juveler. Ska kolla istället vad Johan har för spännande ”juvel” på sin sida. Jakten på lägenhet fortsätter och vi har kommit i kontakt med en mäklare som heter Johan. Han är bofast i Stockholm och uppdaterar Facebook med lägenheter. Perfekt när vi inte bor i samma stad att kunna kommunicera på den viset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *